fbpx
Välj en sida

Fyra fria klasser under mellandagarna 2020

Många passar på att ägna de sista dagarna av året för att göra en återblick och summering av året som gått. För att därifrån kunna göra ett avstamp in i året som kommer.

Efter allt som hänt 2020, har vi kanske lite mindre tro på att vi kan förutsäga framtiden, men vad vi kan påverka är ju vår inställning. Vår inställning till livet, och vår reaktion på det som möter oss. Även om just vår reaktion ofta händer så snabbt så vi kan ha svårt att ens se att det fanns ett val. Svårt att se att vi kunnat reagera och handla på annat sätt än vad vi gjorde.

Ett stöd till detta är en meditationspraktik, och djup avslappning. Och för många av oss behöver vi stärka kontakten med kroppen för att den praktik vi gör skall kännas verklig.

Kontakt mellan sinne och kropp, och skapandet av balans, är vad Kum Nye syftar till. Vi kommer dit genom att väcka upp de delar i oss som är avstängda, blockerade, och genom det lugna ner de delar som är överaktiva, vilket vanligtvis är våra tankar.

När händer detta? 27, 28, 29 och 30 dec , kl 16.00 – 17.00

• Var? Allt sker online, så du kan delta från ditt hem eller var du nu befinner dig. 

• Du kan fritt välja att delta i alla klasser, eller i enstaka.

Ingen tidigare erfarenhet av Kum Nye behövs för att vara med. Det enda som behövs är ett intresse, och en vilja att avsätta den här tiden för praktik. Vi brukar kalla Kum Nye för en Mind-Body Discipline, och någon har kallat det för meditation i rörelse.

Skicka ett mail till stig@soulbeing.se om du vill vara med!

Ingen kostnad.

Välkommen!