fbpx
Välj en sida

Kum Nye Online

Kum Nye Tibetan Yoga Online

Att vara närvarande i nuet

Fyra lördagar februari 2023

Kum Nye´s sätt att slappna av kropp, sinnen, och sinne (body, senses, mind)  kan introducera oss till kraften och skönheten i den andliga vägen. Överflöd av glädje inspirerar generositet och en önskan att ge glädje till andra.

Vår oförmåga att känna oss kompletta i oss själva, att helt enkelt VARA, tvingar oss att spendera mycket av vår tid att leta efter något på ett rastlöst, hungrigt sätt–vänner, distraktioner, bekvämlighet, förströelse–även kunskap. Hur vi än rationaliserar vårt beteende, så kan roten till denna rastlöshet ofta spåras tillbaks till en bristande inre tillfredställelse.

Kum Nye kan balansera, integrera, och ge energi till hela vår varelse, och bjuda in en känsla av helhet och lugn som är djupt uppfriskande.

Vi kommer genom rörelser, andningsövningar och stilla sittande att utveckla och fördjupa denna avslappning och lugn, som infinner sig.

Övningarna vi kommer göra är framförallt från böckerna Kum Nye Tibetan Yoga, och The Joy of Being. men även övningar från andra av Tarthang Tulkus böcker kan komma att ingå. Böckerna finns att köpa på nätet.

Det är inte nödvändigt att ha gjort Kum Nye tidigare, klasserna är öppna för alla.

Datum och tid
Lördagar: 4, 11, 18, och 25 februari
Kl: 09.30-10.30

Kostnad: 300 kr inkl moms för hela serien, eller 90 kr per tillfälle.

Är du med hela serien så mailas en faktura ut. Ange då även din adress när du anmäler dig.
(om du fått en faktura tidigare, behöver du inte ange adressen på nytt.)
Om du deltar vid enstaka tillfällen betala till Swish nr: 1230230748

Anmälan
Skicka ett mail till stig@soulbeing.se om du vill vara med, eller om du har några frågor.

Klasserna spelas in och du får tillgång till dessa videor så du kan fortsätta öva på egen hand, eller följa en klass i efterhand om du missar något tillfälle.

Vi kommer att använda programmet Zoom.

Välkommen!
/Stig