fbpx
Välj en sida

Kum Nye Online

Kum Nye Tibetan Yoga Online

Andning, Energi, Känsla

Fyra lördagar i mars 2023

 

Kum Nye är baserat på en omfattande förståelse av kroppen: hur dess inre system fungerar, hur de är hopkopplade och samverkar, och hur de aktiveras av energi (vaju) cirkulerande genom dem.

Den grundläggande energin (vajun) är andningens energi, som stimulerar alla vitala organ, som lever, lungor, njurar, och stödjer hela vårt fysiska system.

Övningar baserade på ’mindfulness of breath’ kan förbättra cirkulationen av energi genom hela kroppen och bidra till hälsan av våra inre organ.

Vi kommer genom rörelser, andningsövningar och stilla sittande att utveckla och fördjupa den avslappning och lugn, som infinner sig genom praktiken.

Övningarna vi kommer göra är framförallt från böckerna The Joy of Being och Kum Nye Tibetan Yoga. Men inslag från andra av Tarthang Tulkus böcker, såsom den senaste Gesture of Great Love kan komma att ingå. Böckerna finns att köpa på nätet.

Det är inte nödvändigt att ha gjort Kum Nye tidigare, klasserna är öppna för alla. Men om du inte är bekant med Kum Nye så sätt helst av en timma och gör programmet med hjälp av videon på förstasidan av denna hemsida. Så du vet ungefär vad du har att vänta dig.

Datum och tid
Lördagar: 4, 11, 18, och 25 mars
Kl: 09.30-10.30

Kostnad: 300 kr inkl moms för hela serien, eller 90 kr per tillfälle.

Är du med hela serien så mailas en faktura ut. Ange då även din adress när du anmäler dig.
(om du fått en faktura tidigare, behöver du inte ange adressen på nytt.)
Om du deltar vid enstaka tillfällen betala till Swish nr: 1230230748

Anmälan
Skicka ett mail till stig@soulbeing.se om du vill vara med, eller om du har några frågor.

Klasserna spelas in och du får tillgång till dessa videor så du kan fortsätta öva på egen hand, eller följa en klass i efterhand om du missar något tillfälle.

Vi kommer att använda programmet Zoom.

Välkommen!
/Stig