fbpx
Välj en sida

Kum Nye Online

Kum Nye Tibetan Yoga Online

Avslappning, balans och meditation
Fyra lördagar januari 2023

Vår livsstil skapar mycket stress och obalans i våra liv, och det tycks som om många skulle må bra av att slappna av både kropp och sinne. Med Kum Nye kan vi lösgöra spänningar som är kopplad till denna stress, och öppna upp en inneboende känslighet i vårt mänskliga varande.

Genom att tona in och förfina denna känslighet, kan vi ta steg i att frigöra oss från de begränsningar som hindrar oss från att aktivt engagera hela oss. Denna frigörelse och förfining ger genast en berikande känsla i vårt liv, som gradvis leder oss till en andlig väg. Att regelbundet göra Kum Nye förbereder grunden för meditation och hjälper till att skapa de förutsättningar som behövs för att på allvar kunna engagera sig i andliga studier och praktik.

Vi kommer genom rörelser, andningsövningar och stilla sittande att utveckla och fördjupa den avslappning, som snabbt infinner sig.

Övningarna vi kommer göra är framförallt från boken ’Kum Nye Tibetan Yoga’, men även övningar från andra av Tarthang Tulkus böcker kan komma att ingå. Boken finns att köpa på nätet, och det är rekommenderat att skaffa den om du vill studera det vi gör på ett djupare sätt.

Datum och tid
Lördagar: 7, 14, 21, och 28 januari
Kl: 09.30-10.30

Kostnad: 300 kr inkl moms för hela serien, eller 90 kr per tillfälle.

Är du med hela serien så mailas en faktura ut. Ange då även din adress när du anmäler dig.
(om du fått en faktura tidigare, behöver du inte ange adressen på nytt.)
Om du deltar vid enstaka tillfällen betala till Swish nr: 1230230748

Anmälan
Skicka ett mail till stig@soulbeing.se om du vill vara med, eller om du har några frågor.

Klasserna spelas in och du får tillgång till dessa videor så du kan fortsätta öva på egen hand, eller följa en klass i efterhand om du missar något tillfälle.

Vi kommer att använda programmet Zoom.

Välkommen!
/Stig