fbpx
Välj en sida

Kum Nye Online

Kum Nye Online

Making Mind Our Friend

 

Fyra lördagar i maj 2023

 

”Avslappning tillåter sinne och tankar att uppenbara sig mer direkt. När vi är tysta, kan vi känna att vid sidan om de inre dialogerna som kommer och går, har sinnet en slags ’varande’ kvalité som är stilla, och fullkomlig i sig själv. Ingenting saknas, inget behöver översättas. Bara vilande, tillåtande oss att vara direkt i lugnet, kan vi expandera detta stilla fält av sinne och beröra tankar mer intimt.” 

Tarthang Tulku, sid 152 The Joy of Being

 

Vi kommer genom rörelser, andningsövningar och stilla sittande att utveckla och fördjupa den avslappning och lugn, som infinner sig genom praktiken.

Huvudsakligt fokus denna månad kommer att vara på övningar från boken
The Joy of Being av Tarthang Tulku, där även texten som ligger till grund för undervisningen finns, på sid. 152-159.

Denna månad är att betrakta som en fortsättningskurs och det är bra att ha tidigare erfarenhet av Kum Nye, för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Men om du känner dig dragen till att vara med, och inte gjort Kum Nye tidigare, så är ändå du välkommen att vara med och se om detta passar dig. Kanske har du då tidigare erfarenhet av meditation, mindfulness eller yoga.

Datum och tid
Lördagar: 6, 13, 20, och 27 maj
Kl: 09.30-10.30

 

 

Nyhet!

Detta program finns nu att beställa i efterhand. Skicka ett mejl till stig@soulbeing.se så erhålls en pdf med text, lista på övningar, samt videolänkar.

Pris: 300 kr inkl moms