fbpx
Välj en sida

Kum Nye Online

Kum Nye Online

Body, Breath, and Mind

Fyra lördagar i april 2023

 

Kum Nye är baserat på en omfattande förståelse av kroppen: hur dess inre system fungerar, hur de är hopkopplade och samverkar, och hur de aktiveras av energi (vaju) cirkulerande genom dem.

Vi kommer genom rörelser, andningsövningar och stilla sittande att utveckla och fördjupa den avslappning och lugn, som infinner sig genom praktiken.

Huvudsakligt fokus denna månad kommer att vara på andningen och dess energi, samt på de fyra chakra eller energicenter som betonas mest inom Kum Nye. Under veckorna kommer vi uppmärksamma vart och ett av dessa centra, och även få chans att uppleva hur de påverkar varandra.

Övningarna vi kommer göra är från böckerna Kum Nye Tibetan Yoga, och The Joy of Being. Men även inslag från andra av Tarthang Tulkus böcker, som Gesture of Balance kommer att ingå.

Det är inte nödvändigt att ha gjort Kum Nye tidigare för att delta, men det är bra om man har någon erfarenhet av meditation, mindfulness eller yoga.

Om du inte är bekant med Kum Nye så sätt helst av en timma och gör programmet med hjälp av videon härintill. Så du vet ungefär vad du har att vänta dig.

Datum och tid
Lördagar: 1, 15, 22, och 29 april
Kl: 09.30-10.30

OBS! Ingen klass inplanerad under Påskhelgen

Kostnad: 300 kr inkl moms för hela serien, eller 90 kr per tillfälle.

Är du med hela serien så mailas en faktura ut. Ange då även din adress när du anmäler dig, om det är första gången du är med.

Om du deltar vid enstaka tillfällen betala till Swish nr: 1230230748

Anmälan
Skicka ett mail till stig@soulbeing.se om du vill vara med, eller om du har några frågor.

Video
Klasserna spelas in och du får tillgång till dessa inspelningar så du kan fortsätta öva på egen hand, eller följa en klass i efterhand om du missar något tillfälle.

Vi kommer att använda programmet Zoom.

Välkommen!
/Stig