fbpx
Välj en sida

Internationell Kum Nye-festival

Välkommen på Kum Nye-festival  

7 och 8 oktober 2023

 

Festivalen hålls samtidigt på många ställen i världen för att fira Kum Nye och samla in pengar till Kangyur Project 2023.

 

”We are happy to announce the first annual Global Kum Nye Fest, a gathering to celebrate our love of Kum Nye Relaxation. For over 50 years Kum Nye Tibetan Yoga has been a gateway into Nyingma teachings, bringing ease and joy into the lives of many people. ’Kum Nye Fest’ will take place in the first weekend of October, online and in-person in various locations around the world.”

 

PROGRAM

Under denna helg kommer vi att tillsammans utforska Kum Nyes rötter, visa hur Kum Nye är spritt i världen, och samlas för att fira de många olika applikationerna av Kum Nye. Kum Nye-festivalen kommer att bestå av korta presentationer, övningar ledda av erfarna lärare, och delande av reflektioner om Kum Nyes potential. Man kan vara med hemifrån via Zoom, men i Göteborg kommer vi också att samlas i Föreningen för tibetansk buddhisms lokal, och därifrån vara uppkopplade till det globala eventet.

Planen är också att de som vill kan samlas ett par timmar tidigare, och se på filmer som beskriver det arbete som Tarthang Tulkus organisationer har gjort för att bevara den buddhistiska traditionens texter. Exakt program kommer att publiceras senare, och skickas ut till alla anmälda.

 

FÖR VEM
Alla som är intresserade är mycket välkomna att vara en del av denna första ”Kum Nye Fest”, som namnet är på engelska. Vi riktar oss också speciellt till alla Kum Nye-lärare och dedikerade Kum Nye-utövare från hela världen.

NÄR
Denna första Kum Nye-festival kommer äga rum 7 och 8 oktober, kl 18.00 – 21.00 svensk tid.
Eventet kommer ske på olika platser i världen simultant.

ANMÄLAN och FRÅGOR
1. Skicka ett mejl till stig@tibetanskbuddhism.se , och ange om du vill vara med i lokalen på Linnégatan 21b, eller om du deltar online hemifrån.

2. Gå till denna sida och betala: https://www.nyingma.nl/global-kum-nye-fest/

 

Alla intäkter från Kum Nye-festivalen går till ’Kangyur Project 2023’.