fbpx
Välj en sida

Kum Nye Online

Kum Nye Online

Senses and Perception

 

Tre lördagar, en söndag – juni 2023

 

”Day and night, in crowds or alone, we can use our senses to practice distilling the pure juice of all perceptions, and experiences, and allow all the dross to drop away. When we learn how this works, Kum Nye can truly make our day” 

Tarthang Tulku, sid 60 i ’The Joy of Being’

 

 

Vi kommer genom uppmärksamhetsövningar, rörelser, andningsövningar och stilla sittande att utveckla och fördjupa den avslappning och lugn, som infinner sig genom praktiken.

Huvudsakligt fokus denna månad kommer att vara på övningar från boken
The Joy of Being av Tarthang Tulku, där även texterna som ligger till grund för undervisningen finns; del 3: Senses & Perception.

Men inspiration från andra böcker som Time, Space, and Knowledge och Gesture of Great Love – Light of Liberation kommer också att ingå. Denna månad är att betrakta som en fortsättningskurs och det är bra att ha tidigare erfarenhet av Kum Nye för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Men om du känner dig dragen till att vara med, och inte gjort Kum Nye tidigare, så är ändå du välkommen att vara med och se om detta passar dig. Kanske har du då tidigare erfarenhet av meditation, mindfulness eller yoga.

Datum och tid
Lördagar: 3, 10, och 17 juni
Söndag: 25 juni (dagen efter Midsommardagen)
Kl: 09.30-10.30

Kostnad: 300 kr inkl moms för hela serien, eller 90 kr per tillfälle.

Är du med hela serien så mailas en faktura ut. Ange då även din adress när du anmäler dig, om det är första gången du är med.

Om du deltar vid enstaka tillfällen betala till Swish nr: 1230230748

Anmälan
Skicka ett mail till stig@soulbeing.se om du vill vara med, eller om du har några frågor.

Video
Klasserna spelas in och du får tillgång till dessa inspelningar så du kan fortsätta öva på egen hand, eller följa en klass i efterhand om du missar något tillfälle.

Vi kommer att använda programmet Zoom.

Välkommen!
/Stig

Nyhet!

Detta program finns nu att beställa i efterhand. Skicka ett mejl till stig@soulbeing.se så erhålls en pdf med text, lista på övningar, samt videolänkar.

Pris: 300 kr inkl moms