fbpx
Välj en sida
Kum Nye yoga online - vägen vidare
Idag avslutade vi den resa och experiment som de 10 online-klasser under senaste 5 veckorna har varit.
En del deltagare har varit med på nästan alla klasser, några på ett antal, och någon på någon enstaka. Några har också uttryckt önskemål om att vara med, men inte fått det att passa nu i sommar.
 
Responsen har varit mycket positiv, och talar om effekter i form av avslappning och mer energi. I alla fall utom något enstaka har också upplevelsen att det funkat fantastiskt bra att göra detta tillsammans via nätet.
 
För egen del så har denna tid varit mycket inspirerande. Att praktisera Kum Nye två gånger i veckan tillsammans med andra, har gett mig en ännu djupare förståelse av fantastiskt Kum Nye är. Att få uppleva att människor som tidigare inte haft någon erfarenhet av Kum Nye säger att de känner sig må väldigt bra efteråt, och spontant vittnar om att de upplevt det som om vi satt i samma rum och praktiserade är svårslagen.
 
Flera av deltagarna har uttryckt att de hoppas att online-klasserna fortsätter, och det är också min önskan. Exakt när och hur vet jag inte idag. Mail kommer skickas ut till intresserade när planerna tagit mer form. Informationen läggs naturligtvis också ut här på hemsidan, och på Facebook. Gilla sidan om ni inte gjort det och dela gärna med er av den till era vänner som ni tror kan vara intresserade. https://www.facebook.com/soulbeing.se/